OHJELMAPALVELUT LAPISSA VUODESTA 1997

Lapin Luontoelämys on tarjonnut ohjelmapalveluja Lapissa vuodesta 1997. Tavoitteenamme on antaa asiakkaille ainutlaatuisia luontoelämyksiä, turvallisuus erityisesti huomioon ottaen. Järjestämme retkiä ja aktiviteetteja Levillä sekä muualla Lapissa.

YHTEISTYÖSSÄ LEVIN MATKAILUYRITTÄJIEN KANSSA

Lapin Luontoelämys on verkostoitunut leviläisten matkailuyrittäjien kanssa ja näin on saatu aikaan monipuolisia tuotteita. Lisäksi yhteistyötä tehdään alan koulutuslaitosten kanssa, joista saadaan motivoituneita harjoittelijoita. Lapin Luontoelämys on Laatutonniosaaja. Mottomme on: Onnistuneita elämyksiä Lapin luonnossa.

PALVELUT KOKENEELTA ERÄTAITAJALTA

Raija Raiski Palosaari on yrityksen perustaja ja omistaja. Hänellä on vuosikymmenien kokemus vaelluksista Lapin suurtuntureilla kesällä ja talvella. Raija on ollut kouluttamassa erätaitoihin lukuisan määrän partiolaisia, seurakunnan työntekijöitä ja muita innokkaita erätaito-opiskelijoita. Partiojohtajakokemusta on tullut kolmenkymmenen vuoden ajalta ja Raija on ollut perustamassa kolme lippukuntaa Lappiin.

Guinnessin ennätystenkirjaan Raija pääsi 1987, kun hän ideoi ja toteutti Uniscout-hiihdon, Kilpisjärveltä Tornioon (530 km, 44 h, 4 hlö viestijoukkue). Siitä Raija sai partionimen RaijaSki eli Raiski. Erävaelluksen SM-kisat ovat tulleet tutuksi jo vuodesta 1994 ja paras sijoitus on ollut kuudes sija. Raija on kouluttautunut erilaisilla kursseilla ja käytännön kokemuksen kautta saanut erä-ja luonto-oppaan pätevyyden. Vuonna 2013 Lapin Oppisopimuskeskus myönsi Raijalle Vuoden Oppisopimusyritys -palkinnon.

Ota yhteyttä ja kysy erä- ja luontopalveluista!

Laajasta palveluvalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin aina kevyistä päiväretkistä viikon pituisiin vaellusretkiin. Kaikille retkille yhteistä on kuitenkin osaavat ja koulutetut oppaat sekä unohtumattomat elämykset Lapin upean luonnon keskellä.